Aktuality zo života školy
Študijné odbory
Zamestnanci školy
Partnerské vzťahy
Videoklip o škole
Jazdecké preteky
• autoškola
• kvalifikačné kurzy a školenia
• ubytovacie služby
• pohostinská činnosť
• školské hospodárstvo
• voľný čas
• kultúrne a športové podujatia
- 2011 / 2012
Rekonštrukcia školy
Hodnotiace správy
awqe

qwe







Apríl 2011


Workshop

Dňa 8.apríla 2011 sa uskutočnil prvý workshop v súlade s čiastkovými cieľmi prebiehajúceho projektu Premena a inovácia vzdelávania na SOŠ- Szakközépiskola  Pribeník.
Miestom konania bola Stredná odborná škola – Szakközépiskola v Kráľovskom Chlmci, ktorá nám na celodennú aktivitu poskytla priestory a potrebnú didaktickú techniku.  Cieľom pracovného stretnutia projektového tímu s predstaviteľmi stredných škôl a gymnázií , ktoré sú v pôsobnosti Košického samosprávneho kraja,  bola dôkladná odborná anylýza projektu ,ktorou sme chceli motivovať ostatné stredné školy k využívaniu prostriedkov z ESF prostredníctvom zapojenia sa do aktuálnych projektov. 
Projektový manažér Ing. Štefan Dubík vo svojom úvodnom vystúpení zdôraznil , že zmyslom projektu je pripraviť mladú generáciu pre život a uplatnenie sa na trhu práce  v informačnej spoločnosti XXI. storočia, inými slovami vytvoriť predpoklady, aby mladá generácia bola konkurencieschopná na formujúcom sa globálnom trhu práce, predovšetkým v porovnaní so svojimi rovesníkmi z Európskej únie. Priestorom, kde sa táto príprava musí odohrávať je škola.
Konštruktívna  diskusia sa rozbehla v otázkach riadenia projektu a zapojenia partnerov,  plánovaných aktivít , ako aj cieľových skupín.
Workshopu sa zúčastnil  aj vedúci odboru školstva  Košického samosprávneho kraja Ing. Štefan Kandráč , ktorého profesionálne skúsenosti a podnetné  návrhy   sa využijú pri realizácii odborných aktivít projektu.
Do pracovného rozhovoru sa zapojili aj riaditelia  škôl, ktorí už majú  podobné skúsenosti s realizáciou  projektov  z ESF , ich poznatky  a usmernenia sa budeme snažiť tvorivo zužitkovať.




 

© Stredná odborná škola - Szakközépiskola Pribeník - Webdesign & Webdevelopment by Noreko Design